eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Pixabay

Ilyen még nem volt a Facebookon

Már hivatalosan is lehet több profilunk, a közösségi oldal maga vezette be az új funkciót.

Jelentős újítást kapott a világ legnagyobb közösségi oldala – mostantól egyszerre több személyes felhasználói profilt is létre lehet hozni, mely azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók „szabadabban” fejezhessék ki magukat a platformon – írja a hvg.hu.

Mindezzel a személyes és munkabéli dolgokat is szeparálni lehet, hiszen készíthetünk egy profilt privát célokra, ismerősökkel történő kapcsolattartásra, míg egy másikat, mellyel csak a munkatársaink az ismerőseink – így nem vegyül a kettő.

A Meta bejelentése szerint mindig lesz egy fő profilunk, ahhoz lehet továbbiakat hozzárendelni. A techóriás bejelentése azt is ígéri, hogy könnyű lesz váltani az egyes profilok között, nem kell majd ki- és bejelentkezni.

Lesznek azonban olyan funkciók, amelyek a kezdeti időkben a további profilokban nem lesznek elérhetők; ide tartozik a Marketplace, a platform randiszolgáltatása, a professzionális mód és a hazánkban eleve nem elérhető fizetés is.

Címlapról ajánljuk
Sokk vagy kínos baki: tényleg több száz milliót kerestek a „Hamászhoz köthető alkuszok?”

Sokk vagy kínos baki: tényleg több száz milliót kerestek a „Hamászhoz köthető alkuszok?”

A napokban röppent fel a hír, hogy az október 7-i, Izrael elleni brutális terrortámadások előtt „furcsa” aktivitás folyt a Tel Aviv-i tőzsdén. Két amerikai jogászprofesszor tanulmányában arra jutott, hogy bennfentes traderek előre tudhattak a támadásról és ennek alapján kötöttek nyerő fogadásokat. Mások szerint viszont a kutatók felsültek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×