eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Seoul, Korea - February 3, 2012: Google maps on an Apple ipad 2. It has two cameras for FaceTime and HD video recording.
Nyitókép: hanibaram/Getty Images

Szenzációs újítás jön a Google Mapsen

Már drónfelvételekről is bejárhatók a világ nagyvárosai.

Elérhetővé vált a Google Maps új szolgáltatása, az Immersive View, aminek alkalmazásával madártávlatból is szemügyre vehetők egyes városok.

A 2022 májusában bejelentett szolgáltatás képességeit már tesztelni is lehet a jól ismert Google Mapsben, ahol egyelőre öt város (London, Los Angeles, New York, San Francisco és Tokió) már a drónok és galambok szemszögéből is bejárható, többféle napszakban és időjárási körülmény között.

Az ígéretek szerint dinamikusan növekszik majd a projektbe bevont városok száma, így hamarosan Amszterdam, Dublin, Firenze és Velence is a listára kerül – írja a napi.hu.

A sok millió Street View-fénykép és a neurális hálózat segítségével megalkotott részletgazdag, 3D-s képen megjelenik minden megszokott információ, így például a közlekedési adatok vagy éppen a meglátogatott környék üzletei, nevezetességei.

Címlapról ajánljuk
ÉLŐ: Magyarország–Svájc 0-2
Euro 2024

ÉLŐ: Magyarország–Svájc 0-2

Első mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, az ellenfél, Kölnben, Svájc. A csoport másik mérkőzésén a németek 5-1-re legyőzték a skótokat. Az első félidőben Marco Rossi csapata csak árnyéka volt önmagának, két védelmi figyelmetlenséget könyörtelenül kihasznált Svájc.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 15. 08:19
×
×
×
×