eur:
370.97
usd:
344.70
bux:
46850.16
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
Seoul, Korea - February 3, 2012: Google maps on an Apple ipad 2. It has two cameras for FaceTime and HD video recording.
Nyitókép: hanibaram/Getty Images

Szenzációs újítás jön a Google Mapsen

Már drónfelvételekről is bejárhatók a világ nagyvárosai.

Elérhetővé vált a Google Maps új szolgáltatása, az Immersive View, aminek alkalmazásával madártávlatból is szemügyre vehetők egyes városok.

A 2022 májusában bejelentett szolgáltatás képességeit már tesztelni is lehet a jól ismert Google Mapsben, ahol egyelőre öt város (London, Los Angeles, New York, San Francisco és Tokió) már a drónok és galambok szemszögéből is bejárható, többféle napszakban és időjárási körülmény között.

Az ígéretek szerint dinamikusan növekszik majd a projektbe bevont városok száma, így hamarosan Amszterdam, Dublin, Firenze és Velence is a listára kerül – írja a napi.hu.

A sok millió Street View-fénykép és a neurális hálózat segítségével megalkotott részletgazdag, 3D-s képen megjelenik minden megszokott információ, így például a közlekedési adatok vagy éppen a meglátogatott környék üzletei, nevezetességei.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Az amerikai képviselőház szerdán késő este megszavazta az adósságplafon felfüggesztéséről szóló törvényjavaslatot, és ezzel a szenátus elé terjesztette azt. A lépés óvatos optimizmust hozott a piacokra, az ázsiai tőzsdék jellemzően emelkedtek, és az európai börzéken is mérsékelt emelkedés látszott, és az USA-ban is javult a hangulat. A hazai részvénypiacon a magyar kormány tegnap este bejelentett lépéseire reagált a magyar tőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×