eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Seoul, Korea - February 3, 2012: Google maps on an Apple ipad 2. It has two cameras for FaceTime and HD video recording.
Nyitókép: hanibaram/Getty Images

Szenzációs újítás jön a Google Mapsen

Már drónfelvételekről is bejárhatók a világ nagyvárosai.

Elérhetővé vált a Google Maps új szolgáltatása, az Immersive View, aminek alkalmazásával madártávlatból is szemügyre vehetők egyes városok.

A 2022 májusában bejelentett szolgáltatás képességeit már tesztelni is lehet a jól ismert Google Mapsben, ahol egyelőre öt város (London, Los Angeles, New York, San Francisco és Tokió) már a drónok és galambok szemszögéből is bejárható, többféle napszakban és időjárási körülmény között.

Az ígéretek szerint dinamikusan növekszik majd a projektbe bevont városok száma, így hamarosan Amszterdam, Dublin, Firenze és Velence is a listára kerül – írja a napi.hu.

A sok millió Street View-fénykép és a neurális hálózat segítségével megalkotott részletgazdag, 3D-s képen megjelenik minden megszokott információ, így például a közlekedési adatok vagy éppen a meglátogatott környék üzletei, nevezetességei.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×