eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Essen, Germany - February 28, 2011: Part of Adobe Photoshop Help and Support site in Internet Explorer browser on LCD screen. Adobe Photoshop is a commercial image processing program of the U.S. software company Adobe Systems. In the professional image-editing program is the market leader and dominant.
Nyitókép: Christian Rummel/Getty Images

Jön az ingyenes Adobe Photoshop

Az Adobe Kanadában már teszteli az ingyenes böngészős Photoshopot, ami hamarosan a világ más részein is elérhetővé válhat.

Az Adobe hamarosan ingyenesen elérhetővé teszi a szoftver böngészős változatát, Kanadában már tesztelik a megoldást – azok férhetnek hozzá, akik bejelentkeznek az ingyenes Adobe-fiókjukba – írja a hvg.hu.

A cég nem a teljes programot teszi elérhetővé a böngészőben, csupán a legtöbbek számára hasznos és népszerű alapvető funkciókat. Ez sokaknak jól jöhet, másfelől pedig a vállalat is jól jár vele, hiszen egy idő után a felhasználó dönthet úgy, hogy előfizet a programra, hogy többet tudjon kihozni a képeiből.

További előny, hogy így olyan platformokról is elérhetővé válik a Photoshop, ahol egyelőre nincs jelen a képszerkesztő. Ilyen például a Chrome OS – ezzel már a Chromebookot használók is hozzáférhetnek a szoftverhez.

Hogy mikor válik mindenki számára ingyen elérhetővé a böngészős Photoshop, azt egyelőre nem tudni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×