eur:
392.41
usd:
365.54
bux:
66758.21
2024. április 26. péntek Ervin
Szalai Ádámot ápolják a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kiderült Szalai Ádám állapota

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát a franciák elleni meccsen kellett lecserélni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közlése szerint Szalai Ádám egy fejére kapott ütés után megszédült, emiatt le kellett cserélni szombaton. Az esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a németek elleni szerdai mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat.

A támadóról - aki a mérkőzés korábbi időszakában egy ütést kapott a fejére - Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke az M4 Sport érdeklődésére elmondta: délután, illetve kora este alapos vizsgálatokon esett át, amelyek negatív eredményt mutattak nála, így a támadó csatlakozott társaihoz, és késő este ugyan, de visszatért a válogatott központjába, Telkibe.

"Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésre tud majd állni a németek elleni találkozón" - mondta a nemzeti együttes egyik alapemberéről. Hozzátette: már vasárnap reggel is beszélt Szalai Ádámmal, aki jól tudott aludni, nincsenek panaszai, és amennyire lehetséges, kipihente magát.

Marco Rossi szövetségi kapitány a találkozó után azt mondta, a csatárnak tiszta volt a feje, de kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×