eur:
394.6
usd:
354.91
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Kenderesi Tamás. Forrás: Facebok / Kenderesi Tamás
Nyitókép: Facebok / Kenderesi Tamás

Szerdán kiderül, doppingolt-e az olimpiai érmes magyar úszó

A pécsi színekben olimpiai bronzérmet szerző Kenderesi Tamás 2023 áprilisában egy közleményben tudatta, hogy doppingvétség gyanúja miatt eljárást kezdeményezett ellene a Doppingellenes Világszervezet.

Azóta nem történt érdemi előrelépés, de az úszó kiválóság hétfő délután Facebook-oldalán arról tájékoztatta követőit, hogy ügyét szerdán tárgyalják.

"Kedves mindenki, drága támogatóim!Végre eljött az idő. Szerdán lesz a doppingügyemnek a tárgyalása. Szentül hiszek benne, hogy az a sok áldozat, az iszonyatosan nehéz edzések, az álmaim hajszolása… Az, hogy MINDENT ennek rendeltem alá és ezáltal példakép lehettem másoknak… Ezek egyszerűen NEM VESZHETNEK KÁRBA!!!Én voltam az a kisgyerek, aki sírt az uszodában, amikor elmaradt az edzés, és sírt, ha nem jött össze valami a versenyen (ehhez nem is kellett kisgyereknek lenni)… És igazából

most is könnyezek, mert a legnagyobb becsülettel, tisztán készültem, hogy a nagy céljaimat elérjem,

de sosem gondoltam volna, hogy ezeket a sorokat kell majd írnom egy nap.Ha szerdán eszetekbe jutok, kérlek, ejtsetek meg pár jó gondolatot értem."

Címlapról ajánljuk
Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Este kiléphet a rakpartra a víz, útlezárások jönnek Magyarországon - Híreink kedden a dunai árvízről

Este kiléphet a rakpartra a víz, útlezárások jönnek Magyarországon - Híreink kedden a dunai árvízről

A Duna-menti területek egészén készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban sújtja Közép-Európát és benne Magyarországot. Bécsben már utcákat öntött el a Duna, de Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban is rossz a helyzet. Ausztriában és Csehországban több ember életét vesztette az áradások következtében. A lengyel kormány szükségállapotot hirdetett ki, és az Európai Unió segítségét kérte a katasztrófa kezeléséhez, Magyarország aktiválta az uniós mechanizmust. Kedd reggel Pozsonyban a Duna 950 centiméteren tetőzhet. Kedd reggel lezárták a Margitszigetet, estére a rakpartra is kiléphet a víz. Az OVF friss jelentése szerint a Szigetközbe lassan megérkezik az árvíz. A következő napokban a Dunán gyakorlatilag mindig lesz valahol tetőzés, Nagybajcsnál csütörtökön napközben tetőzhet a folyó, Budapesten ezt szombatra várják. Cikkünket folyamatosan frissítjük az árvízhelyzethez kapcsolódó hírekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×