eur:
393.24
usd:
355.73
bux:
72449.77
2024. szeptember 4. szerda Rozália
Rosztov-na-Donu, 2018. június 20.Az uruguayi Luis Suárez, miután berúgta csapata első gólját az Uruguay – Szaúd-Arábia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában a rosztov-na-donui Rosztov Arénában Szpartak Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Andrew Medichini)
Nyitókép: Andrew Medichini

Luis Suárez pénteken játszik utoljára

Luis Suárez bejelentette, hogy pénteken lép utoljára pályára az uruguayi labdarúgó-válogatottban.

"Mindent megtettem ezért a csapatért. Nehéz kimondani, de a pénteki lesz az utolsó mérkőzésem. Harminchét éves vagyok és a következő világbajnokság túl messze van" - nyilatkozott könnyeivel küszködve a csatár a montevideói sajtótájékoztatón.

Suárez 69 góljával a válogatott rekordere, a nemzeti együttesben 142 alkalommal szerepelt 2007 óta. Klubszínekben játszott többek között az Ajax Amsterdamban, a Liverpoolban, a Barcelonában és az Atlético Madridban. Jelenleg az Inter Miami futballistája, ahol együtt szerepel Lionel Messivel, az argentin sztárhoz, akivel számos sikert értek el közösen, szoros barátság köti.

Uruguay pénteken Paraguay-t fogadja világbajnoki selejtezőn.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

A háború elején teljesen elképzelhetetlen volt, hogy az ukrán haderő megtámadja Oroszországot és elfoglal egy egész várost a rivális állam területén, így nem meglepő, hogy sokan hatalmas sikerként ünnepelték azt, hogy az 5000-es lélekszámú Szudzsa augusztusban ukrán kézre került. Közben kevés szó esett arról, hogy az orosz hadsereg elfoglalt számos kistelepülés mellett egy 14 ezres kisvárost, Novohrodivkát és felvonultak a stratégiai fontosságú Pokrovszk térségében. Ha az ukrán hadvezetés nem tudja sürgősen stabilizálni a helyzetet a keleti fronton, egyértelműen kijelenthető lesz, hogy sokkal nagyobbat vesztettek Kurszk megtámadásával, mint az oroszok, nemcsak Donyeck megye kerülhet súlyos veszélybe, de Dnyipropetrovszk védelmére is fel kell készülnie az ukrán hadseregnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 4. 11:33
×
×
×
×