eur:
392.53
usd:
354.65
bux:
72749.76
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
Az amerikai Coco Gauff az olasz Martina Trevisan ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. június 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Még egy meglepetés US Openen: kiesett a női címvédő is

Novak Djokovic után a női címvédő, Coco Gauff is kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokság negyedik fordulójában.

A 20 éves amerikai teniszező abban a reményben lépett pályára, hogy honfitársa, Serena Williams 2014-es sikere után ő is megvédheti címét a US Openen, ebben azonban Emma Navarro akadályozta meg, akivel egy hónappal ezelőtt a párizsi olimpián még párosban együtt léptek pályára.

Navarro idén már a második GS-tornán múlta felül Gauffot, Wimbledonban ugyanis két szettben bizonyult jobbnak nála. A 23 éves Navarro ezúttal 6:2, 4:6, 6:3-ra diadalmaskodott. "Az elmúlt két évben az első körben búcsúztam, ezért most szinte hihetetlen, hogy bejutottam a negyeddöntőbe" - mondta Navarro, majd hozzátette, nagyon különleges számára szülővárosában, Flushing Meadowsban játszani.

A világranglistán 12. amerikai a spanyol Paula Badosával néz szembe az elődöntőbe jutásért.

Gauffnak nem a tervei szerint alakult az utóbbi néhány hónap, a párizsi játékokon az egyik legnagyobb amerikai esélyesként lépett pályára, de egy nappal a nyolcaddöntős egyéni búcsúja után párosban és vegyes párosban is kiesett a francia fővárosban.

A fiatal amerikai teniszező az idei tornán 19 kettős hibát vétett, emellett 60 ki nem kényszerített hibája is volt.

Címlapról ajánljuk
Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapest is csatlakozik az új alapellátási ügyeleti rendszerhez, a háziorvosok hétköznap délután 4 és este 10 óra között vesznek részt az ügyeletben. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint a szükséges 900 orvos helyett csak 200-300-an jelentkeztek a feladatra. A Magyar Orvosi Kamara szerint félő, hogy tovább nő a betöltetlen praxisok száma.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 2. 10:46
×
×
×
×