eur:
391.89
usd:
359.48
bux:
72294.66
2024. július 16. kedd Valter
Oliver Bearman, a Haas brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén a silverstone-i pályán 2024. július 5-én.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Nem változtat a Haas

A Forma–1-es Haas istálló a 2028-as szezon végéig Ferrari motorokat használ majd.

Az amerikai csapat kedden jelentette be, hogy meghosszabbította az olasz gyártó erőforrásaira vonatkozó szerződését. A Haas korábban szerződtette a Ferrari tehetséges brit versenyzőjét, Oliver Bearmant, aki a csapat egyik pilótája lesz a következő idényben.

Az istálló 2016-os Forma–1-es csatlakozása óta az olaszok motorjait használja, s jelenleg hetedik a konstruktőri vb-pontversenyben.

Címlapról ajánljuk
A Trump-merénylet után a német titkosszolgálat is akcióba lendült

A Trump-merénylet után a német titkosszolgálat is akcióba lendült

A Donald Trump volt amerikai elnök ellen elkövetett szombati merénylet után Németországban is megerősítették a vezető politikusok védelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
Nagyot ment a Dow index, több mint egy éve nem látott emelkedés

Nagyot ment a Dow index, több mint egy éve nem látott emelkedés

Felemás hangulatban telt a keddi kereskedés Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódott az esés a tőzsdéken. Délután fontos kiskereskedelmi adat érkezett Amerikából, melynek hatására erősödni kezdett a dollár, az amerikai tőzsdék pedig emelkedtek, különösen a Dow index, amely közel 2 százalékos pluszban zárt, ami 2023 júniusa óta nem látott mértékű emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×