eur:
389.76
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésére érkezik a szuzukai pályán 2024. április 5-én. A futamot április 7-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Kiderült, mi áll Alonso sok évre szóló F1-es döntése mögött

Az Aston Martin Forma-1-es csapata bejelentette, hogy meghosszabbította a kétszeres világbajnok Fernando Alonso szerződését.

Az istálló különleges módon közölte a hírt: Alonso a csapat Instagram-csatornáján közzétett rövid videóban leül egy fotelba, majd azt mondja, hogy "Fernando Alonso vagyok és itt maradok."

Az ezt követő bejelentésből kiderül, hogy Alonso nemcsak jövőre, hanem 2026-ban is a kanadai milliárdos, Lawrence Stroll vezette Aston Martinban versenyez. Alonso 2026. július 29-én lesz 45 éves.

Az idei szezon végeztével 11 Forma-1-es pilótának lejár a szerződése, az átigazolási piacon pedig komoly mozgás várható - idézte fel az Origo.

„Ez egyfajta életre szóló projekt nekem, a leghosszabb szerződés, amit karrierem során aláírtam. Ez olyan dolog, ami nagyon, nagyon sok évig az Astonhoz fog engem kötni. Meglátjuk, milyen szerepben, meglátjuk, mennyi ideig akarok még vezetni.

De ha már nem vezetek, akkor is használni fogom a több mint 25 éves tapasztalatomat a Forma-1-ben,

plusz 10-15 év a Forma-1-en kívül, szóval negyven évnyi motorsportos tapasztalattal segítem majd a csapatot, akik ezt a lehetőséget felkínálták a karrierem ezen pontján. Ez is nagyon vonzó volt számomra és nagyon motivált vagyok a következő évekre" - idézi Alonsót a Motorsport.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×