eur:
389.69
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Gálfi Dalma a szerb Olga Danilovic ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2022. május 22-én. A magyar játékos 3-6, 7-6, 6-3-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Gálfi Dalma feladni kényszerült az elődöntőt

Gálfi Dalma feladta elődöntőjét a spanyolországi La Bisbal d'Empordában zajló, 115 ezer dollár összdíjazású salakpályás női challenger-tenisztornán.

A világranglistán 148. játékos szombaton az argentin Maria Lourdes Carléval (98.) csapott össze, akit legyőzött korábbi egyetlen találkozójukon. Második mérkőzésükön a hatodik helyen kiemelt ellenfél két brékkel gyorsan elhúzott 5:0-ra, ekkor a balatonfüredi teniszező ápolást kért. Miután visszatért a pályára, megnyerte első gémjét, de a szettet már nem tudta megmenteni. A folytatásban 1:1 volt az állás, amikor a 25 éves magyar játékos jelezte, hogy nem tudja folytatni.

Gálfi és Babos Tímea párosban döntőt vívott volna 14 órától Katalóniában, ellenfelük a cseh Miriam Kolodziejova és Anna Siskova lett volna. A magyar duó azonban Gálfi térdsérülése miatt nem állt ki a meccsre.

Eredmény:
egyes, elődöntő:
Maria Lourdes Carle (argentin, 6.)-Gálfi Dalma 6:1, 1:1-nél Gálfi feladta

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×