eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Jürgen Klopp végre elárulta, mikor térhet vissza Szoboszlai Dominik

Egyelőre nincs a bevethető Liverpool-játékosok között a magyar középpályás, de a menedzser tett egy biztató megjegyzést.

Hiába az elmúlt hetek erőfeszítései, mostanra az a valószínűbb forgatókönyv, hogy a combproblémákkal bajlódó Szoboszlai Dominik a jövő heti Ligakupa-döntőben sem lehet csapata, a Liverpool segítségére. Jürgen Klopp menedzser pénteki sajtótájékoztatóján azonban megjegyezte, egy apró esélyt még lát arra, hogy február 25-én mégis bevethető legyen a magyar középpályás – írja az Index.

JürgenKlopp, a Liverpool menedzsere a hétvégi, Brentford elleni bajnokit felvezető sajtótájékoztatóján beszélt alapemberei állapotáról, megerősítve a korábbi értesüléseket. Akkor elmondta, hogy a hiányzók közül Szalah, Alisson, Gomez és Bradley már újra edzett a héten, és visszatérhet, míg Thiago és Trent Alexander-Arnold még biztosan nem lesz bevethető, utóbbi még a március 10-i, Manchester City elleni bajnokit is kihagyhatja.

Ekkor Szoboszlai Dominik állapotáról nem beszélt a német szakvezető, de később egy kérdésre válaszolva egyértelművé tette, hogy egyelőre ő sem bevethető.

„Az emberek csak a jövő vasárnapi Ligakupa-döntőre gondolnak, de nekünk még lesz azelőtt két bajnokink, amelyeken szintén rossz, hogy nem játszhatnak. Dominik körülbelül a Ligakupa-döntő környékén térhet vissza, meglátjuk pontosan, hogy alakul. Nem valószínű, hogy pályára léphet a döntőben, de nem is lehet teljesen kizárni. Trent talán egy vagy két héttel a döntő után állhat ismét edzésbe” – fogalmazott Klopp.

Szoboszlai a Newcastle elleni január eleji sérüléséből viszonylag hamar visszatért, a Norwich elleni gólpassza és a Chelsea elleni gólja után úgy tűnt, hogy a 23 éves játékos teljesen felépült. Nem sokkal később azonban kiújult a sérülése, emiatt többek között az Arsenal elleni bajnoki rangadót is ki kellett hagynia.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×