eur:
390.72
usd:
364.96
bux:
68327.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a csapat madridi sajtótájékoztatóján 2023. november 7-én, az SC Braga ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/J. J. Guillen

Szomorúan nézte a magyar tehetség a madridi csodát

Az éllovas Real Madrid fölényes, 4-0-s győzelmet aratott a második helyezett Girona felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadóján.

A szombat esti mérkőzés elején Vinicius Junior szerzett vezetést egy nagyszerű lövéssel, majd ő hozta helyzetbe gyönyörű passzal - a félpálya közeléből, bal oldalról jobb külsővel - Jude Bellinghamet a 35. percben. A második játékrész elején megint az angol támadó volt eredményes közelről, később pedig még Rodrygo is betalált a vendégek kapujába egy szóló végén.

A Real Madrid szeptember 30-án 3-0-s győzelmet aratott idegenben, ezzel akkor elvette a hat győzelemmel és egy döntetlennel kezdő katalán együttes veretlenségét. Mostani sikerével öt pontra nőtt az előnye a tabella élén.

Yaakobishvili Antal, a Girona magyar utánpótlás válogatott védője

a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×