eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
VIGO, SPAIN - JUNE 04: Carlos Carvalhal, Head Coach of RC Celta, looks on prior to the LaLiga Santander match between RC Celta and FC Barcelona at Estadio Balaidos on June 04, 2023 in Vigo, Spain. (Photo by Octavio Passos/Getty Images)
Nyitókép: Octavio Passos/Getty Images

Fradisták! Menesztették az Olimpiakosz vezetőedzőjét

Carlos Carvalhalt pénteken menesztették a Ferencváros elleni Konferencia-liga-párharcra készülő görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

A pireuszi klub honlapján megjelent rövid közleményből nem derül ki, hogy ki lesz az utódja a december elején kinevezett 58 éves portugál trénernek.

Carvalhal mérlege öt győzelem, két döntetlen és négy vereség volt az Olimpiakosz kispadján. A görög csapat jövő csütörtökön fogadja az FTC-t a harmadik számú európai kupasorozat rájátszásának első fordulójában - amelynek tétje a nyolcaddöntőbe jutás -, a visszavágót egy héttel később rendezik a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×