eur:
389.22
usd:
363.72
bux:
68243.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Liverpool, 2024. január 2.Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Súlyosabb lehet Szoboszlai sérülése, mint elsőre gondolták

A legfrissebb hírek szerint a januárihoz hasonló sérüléssel küzd a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

A magyar válogatott csapatkapitánya január elsején elszenvedett combsérülése helyén, vagy annak közvetlen közelében érzett fájdalmat – árulta el Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az Arsenal elleni rangadó előtti televíziós interjúban.

„A szerdai találkozón még nem volt problémája, jól érezte magát. Utána azonban egy kis fájdalmat érzett, ezért kivizsgáltuk és kiderült, hogy biztosan nem léphet pályára” – nyilatkozta a vezetőedző a Sky Sportsnak vasárnap, hozzátéve: „Nem kockáztathatunk. További vizsgálatokra van még szükség, de az egyértelmű volt, hogy ma nem számíthatunk rá.”

A fentiekhez képest hétfő délután már arról érkeztek hírek, hogy nemcsak a fájdalom helye hasonló, hanem az oka is: ezúttal is a középpályás combhajlító izma „rakoncátlankodik”. Ugyan a klub pontos diagnózist továbbra sem közölt, az Index úgy értesült, jelen állás szerint mintegy

három-négy hetes felépülési idővel érdemes számolni Szoboszlai esetében.

Mindez azt jelentené, februárban valószínűleg már nem léphet pályára. Ez pedig a Liverpool szempontjából aligha jöhetett volna rosszabbkor. A vörösökre ugyanis ritka sűrű etap vár, a Burnley elleni február 10-i bajnokival kezdődő időszakban: 28 nap alatt nyolc tétmeccset vívnak Kloppék a március 9-i – jelen állás szerint – aranycsatának ígérkező Manchester City elleni rangadóval bezáróan.

A magyar középpályás januárban 23 napig nem lépett pályára tétmérkőzésen, akkor négy találkozóról maradt le.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×