eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Újra társat keres Hosszú Katinka

Közösen főzne ki valamit a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Hosszú Katinkának nagy álma vált valóra, amikor megnyitotta Koool by Katinka nevű bisztróját, ami az egészséges étkezést és életmódot hirdeti. Az úszónő most üzlettársat keres a közösségimédia-oldalán – vette észre a Blikk.

Az étterem különlegessége, hogy glutén-, tej- és cukormentes ételeket kínálnak a legjobb alapanyagokból. Hosszú Katinka a sportolóként szerzett táplálkozási ismereteit szeretné továbbadni az étteremben, és most úgy döntött, szeretné tovább fejleszteni a céget, ezért új partnert keres az üzlethez.

„További álmaink vannak a fejlődésre, értékesítésre, amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni a céljainkat” – fogalmazott a Facebook-bejegyzésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×