eur:
389.55
usd:
363.44
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A francia Kylian Mbappé, miután berúgta csapata második, egyenlítő gólját a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Végigsöpör a közösségi médián a Kylian Mbappé-igazolás álhíre

Mindenhol azt látni, hogy a francia szupercsatár már kezébe is csapott Jürgen Kloppnak, és Szoboszlai Dominik csapattársa lesz. Csakhogy...

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának francia világbajnoka még nem döntött arról, hogy a következő szezontól hol folytatja pályafutását.

A 25 éves csatár tavaly kijelentette, hogy nem újítja meg fél év múlva lejáró szerződését a PSG-vel, és a Toulouse elleni 2-0-s francia Szuperkupa-győzelem után szerdán azt mondta, még nem tudja melyik csapatnál folytatja.

Mbappé annyit tett hozzá, hogy egyelőre a csapat kihívásaira koncetrál, mivel jelenleg ez a legfontosabb, a jövőjéről szóló döntés pedig másodlagos.

Sajtóértesülések szerint Mbappé lemond több mint százmillió dollárnyi (34,7 miliárd forint) hűségbónuszról abban az esetben, ha ingyen távozik a klubtól. Két évvel ezelőtt csaknem az átigazolási időszak kezdetéig várt szerződése meghosszabbításával, de elmondása szerint az idén nem húzza el ennyire a döntést.

A PSG sztárjának alighanem eggyel kevesebb opcióból kell majd választania, ugyanis Xavi Hernández vezetőedző közölte, hogy a Barcelona nem engedhet meg magának olyan kaliberű játékosokat, mint Mbappé vagy a Manchester Cityben játszó Erling Haaland.

"Sajnos gazdaságilag nem vagyunk abban a kiváltságos helyzetben, hogy ezt megtegyük. Azokkal a játékosokkal kell nyernem, akikkel most is számolni tudok" - mondta a katalán klub trénere.

Közben a közösségi médiát a korábbi barcás pletyka után elárasztották olyan "információk", amelyek szerint Kylian Mbappé már mindenben megegyezett a Liverpoollal, ebből azonban semmi nem igaz, a képek pedig hamisítványok, hivatalos bejelentést senki nem tett az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×