eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének Manchester City-Real Madrid visszavágó mérkőzése előtt a manchesteri Etihad Stadionban 2023. május 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Eldőlt, hol folytatja a pályafutását Carlo Ancelotti

A Real Madrid 2026-ig meghosszabbította az olasz futballtréner szerződését.

A királyi gárda pénteken jelentette be, hogy a 64 éves vezetőedzőnek az eredetileg a mostani idény végén lejáró kontraktusát két évvel toldotta meg.

Az elmúlt hetekben a brazil válogatottal többször hírbe hozott Ancelotti második ciklusát tölti a spanyol fővárosban: előbb 2013-tól 2015-ig, majd 2021 óta irányítja a Real Madridot, amivel – amint a klub honlapja felsorolta – az öt idény alatt tíz trófeát nyert: kétszer a Bajnokok Ligájában, kétszer a klubvilágbajnokságon, ugyancsak kétszer az Európai Szuperkupában diadalmaskodott, valamint egy bajnoki címet, két spanyol Király Kupát és egy Spanyol Szuperkupát is nyert az együttessel.

Négy Bajnokok Ligája-sikerével az első helyen áll a vezetőedzők között, a legtöbb győztes mérkőzést töltötte a kispadon a BL-ben (118), és első trénerként nyert bajnoki címet az öt legerősebb európai pontvadászat (angol, francia, német, olasz, spanyol) mindegyikében.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×