eur:
390.92
usd:
366.1
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
BOURNEMOUTH, ENGLAND - DECEMBER 16: Tom Lockyer of Luton Town contends for the aerial ball during the Premier League match between AFC Bournemouth and Luton Town at Vitality Stadium on December 16, 2023 in Bournemouth, England. (Photo by Warren Little/Getty Images)
Nyitókép: (Photo by Warren Little/Getty Images)

Friss hír a pályán összeesett angol labdarúgóról

Stabil az állapota Tom Lockyernek, aki szombaton szívleállás következtében összeesett a Bournemouth-Luton Town mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokságban.

A vendég klub azt közölte, hogy a csapatkapitányt kórházba szállították, ahol további teszteket végeznek rajta, de az állapota stabil, a családja pedig mellette van.

"Elnézést kérünk a szurkolóktól, de a két csapat játékosai nem voltak olyan állapotban, hogy folytassák a mérkőzést azok után, hogy szeretett társukat és barátjukat így vitték le a pályáról" - írta közleményében az újonc Luton Town. "Most az a legfontosabb, hogy a játékosok, a szakmai stáb és a szurkolók együtt a szeretetükről és támogatásukról biztosítsák Lockyert és családját".

A 29 éves védő a második félidő elején 1-1-es állásnál úgy csuklott össze, hogy nem volt a közelében senki.

Az újonc Luton vezetőedzője, Rob Edwards azonnal észlelte a bajt, a pályára rohant, elhúzta onnan a játékosait, hogy a mentők zavartalanul megkezdhessék az elsősegélynyújtást. A két csapat hat perccel az eset után az öltözőbe vonult. A walesi válogatott futballistát hordágyon a közönség vastapsa közepette vitték le a játéktérről. Később arról is döntés született, hogy nem folytatják az összecsapást, melyen a Bournemouth magyar válogatott légiósa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára.

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×