eur:
389.76
usd:
363.45
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kentin Mahé (k), a Veszprém és Felix Claar (b), az Aalborg játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Aalborg HB -Telekom Veszprém visszavágó mérkőzésen a dániai Aalborg Gigantium stadionjában 2022. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

A szurkolók által imádott játékos távozik a Veszprémből

Kentin Mahé hat szezon után jövő nyáron távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

Az együttes honlapjának vasárnapi beszámolója szerint a klub nem hívja le az irányító egyéves opcióját, ezért a játékos 2024 júniusában elhagyja a bakonyiakat.

A francia válogatottal olimpiai és világbajnok kézilabdázó 2018-ban a Flensburgtól érkezett Veszprémbe, ahol kétszer bajnokságot, háromszor Magyar Kupát és ugyancsak háromszor SEHA-Ligát nyert. A Bajnokok Ligája négyes döntőjében háromszor szerepelt, ebből egyszer BL-döntőt is játszhatott.

Kentin Mahé ebben az idényben 17 mérkőzésen 46-szor volt eredményes, veszprémi időszaka alatt pedig 205 találkozón 616 gólt dobott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Esik a dollár a Fed-elnök szavaira

Esik a dollár a Fed-elnök szavaira

Erősödött a forint szerdán, ez pedig lendületet vett a Fed kamatdöntését követően, amely a várakozásoknak megfelelően alakult: nem módostottak az irányadó kamaton, az marad továbbra is 5,25-5,5%. A Fed közleménye szerint a jelenlegi inflációs és reálgazdasági helyzet kiismerhetetlen, így a kiváráson túl nem sok teendője van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×