eur:
389.21
usd:
362.53
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Planéta Szimonetta (b) és a kongói Rita Luana Saraiva a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország - Kongó mérkőzésen 2021. december 10-én.
Nyitókép: Planéta Szimonetta (b) és a kongói Rita Luana Saraiva a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon játszott Magyarország - Kongó mérkőzésen. MTI/Illyés Tibor

Sztárjátékos távozik Debrecenből

A kézilabdázó Planéta Szimonetta az idény végén, 2024 nyarán hagyja el Debrecent.

Három év után elhagyja a DVSC-Schaeffert a korábban a válogatottban is szereplő Planéta Szimonetta. A kézilabdázó eddig összesen 79 tétmérkőzésen lépett pályára Loki-mezben és 253 gólt szerzett – írja a haon.hu.

Idén nyáron lejáró szerződését egy újabb, 1+1 éves időtartamra szóló kontraktussal hosszabbította meg a klub 2023 januárjában. A játékos azonban a közelmúltban úgy döntött, hogy – opciós jogával élve – az első év letelte után, azaz 2024 nyarán távozik Debrecenből.

"Nagyon szeretem a csapatot, egy igazi családias közeg, de mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor azt érzi, hogy váltásra, valami újra van szüksége. Nekem ez most jött el" – mondta a jobbátlövő.

Külföldön szeretne játszani.

Ahogy fogalmaz, "nem vagyok már fiatal, úgy érzem, közeledik a kézilabdás pályafutásom vége, így ha nem most, akkor mikor tudnám megvalósítani ezt a vágyamat".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×