eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Unsplash.com

Randalírozásba torkollt Pelé csapatának történelmi kudarca – videó

Az FC Santos 111 éves története során először kiesett a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalából.

Pelé és Neymar korábbi csapata az utolsó fordulóban 2–1-re kikapott otthon a Fortaleza együttesétől és a vereség megpecsételte a sorsát. A háromszoros világbajnok Pelé szinte egész pályafutását a Santosban töltötte, a gárda egy évvel a legendás játékos tavaly december 29-i halála után búcsúzott az első osztálytól.

A háromszoros Libertadores Kupa-győztes Santos kudarca azt is jelenti, hogy már csak az FC Sao Paulo és a Flamengo az a két klub, amely még soha nem esett ki az élvonalból.

A bajnoki címet a Palmeiras szerezte meg, a második helyen pedig a Gremio végzett.

A Santos szurkolói nehezen viselték a történteket, és a mérkőzés után a városban gyújtogattak, robbantgattak, randalíroztak. Minden idők legtöbb gólt szerző együttesének drukkerei a lefújás után már a stadionban is ezeket tették, így elővigyázatosságbóla Fortaleza játékosait és a játékvezetőket is ki kellett menekíteni a stadionból, miközben a Santos focistái összeomolva álltak a pályán a kiesés miatt – jegyzi meg az Origo.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×