eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka újra megpróbálja

Az uszodából posztolt a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

A fénykorában megszokott volt, hogy naponta számolt a közösségi oldalán Hosszú Katinka az edzéseiről vagy éppen a versenyeiről. Most viszont az a hír, hogy hosszabb szünet után, alig több mint két hónappal kislánya születése után az uszodából posztolt.

Hosszú Katinka kislánya augusztusban született meg, a friss édesanya alig két hónappal később már az uszodából posztolt, azt sugallva, hogy újra edzésbe állt – írja a Sportal. Könnyen meglehet, hogy kislánya születése után is folytatja a versenyzést és tovább küzd azért, hogy megszerezze a századik nemzetközi érmét, ehhez még háromszor kell dobogóra állnia nagy nemzetközi versenyen.

A képen mindenesetre az a felirat van angolul, hogy "vissza az alapokhoz", és a képen a medence partján úszósapka és egy edzéshez használt eszköz látható.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×