eur:
389.41
usd:
358.94
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina
Nyitókép: Twitter

Messi bevásárolt Miamiban – nézzen körül a kastélyában!

A hétszeres aranylabdás új otthon választott Floridában, érdemes megnézni.

A nyár óta az Egyesült Államokban, az Inter Miami csapatában futballozó Lionel Messi Floridában bővítette az ingatlanportfólióját. Már eddig is volt Miamiban egy kilencmillió dollár értékű luxuslakása, s most kiderült, hogy 10,8 millió dollárért vásárolt egy vízparti kastélyt is. Lionel Messi lakhelye negyedóra autóútra van csapata stadionjától – írja a Magyar Nemzet.

Az ingatlan közvetlenül a tengerparton található Fort Lauderdale-ben, s csak negyedórányi autóútra van az Inter Miami stadionjától és edzőközpontjától. Tízezer négyzetméteres, tíz hálószobája, kilenc fürdőszobája van, „természetesen” úszómedence, valamint három garázs is tartozik hozzá, de két mólója is van, így Messi akár motorcsónakon is elhagyhatja.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Cikkünkhöz csatolva meghallgathatja a teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 26. 18:27
×
×
×
×