eur:
389.53
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megvan, ki veszi át most a Ferencváros irányítását

Ideiglenes megbízatással.

Ahogy arról szerda este beszámoltunk, a feröeri bajnoktól a BL-selejtezőben elszenvedett 0-3-as, arcpirító vereség után távozik posztjáról a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. Kubatov Gábor klubelnök a saját Facebook-oldalán közölte, Sztanyiszlav Csercseszovval történt személyes megbeszélése eredménye, hogy nem dolgoznak tovább együtt.

"A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz", írta korábban, még a mérkőzés végén egy bejegyzésben a Ferencváros elnöke, már akkor konzekvenciákat ígérve.

Az elnök és a vezetőedző közötti egyeztetésről és az együttműködés befejezéséről a fradi.hu is beszámolt, egyúttal jelezte, hogy a csapat irányítását

ideiglenesen Máté Csaba veszi át.

(A nyitóképen: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 18:02
×
×
×
×