eur:
389.53
usd:
363.13
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szalai Ádám, az FSV Mainz 05 (j) és Santiago Ascacibar, a Hertha játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. május 3-i mérkőzésén Mainzban.
Nyitókép: MTI/EPA/GETTY/Alex Grimm

Visszavonul Szalai Ádám

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya ezt Telkiben jelentette be.

Bejelentette visszavonulását Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya Telkiben, a litvánok elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

"Az volt a célom, hogy a legmagasabb szinten kezdjem és fejezzem is be a karrierem. Büszke vagyok a tizenkét év Bundesliga-szereplésre, hogy négy különböző csapatban szerepelhettem, és arra is, hogy jelenleg a legeredményesebb magyar vagyok a német bajnokságban. Hogy Bajnokok Ligájában szerepelhettem, hogy tevékeny részese voltam" – tudósított az Index.

A csatár már a múlt nyárra tervezte a visszavonulását, de végül az idei év lett belőle.

A kint megszerzett tudást itthon szeretné kamatoztatni. "Szeretnék olyan feladatot elvállalni, amivel száz százalékig tudok azonosulni, amit nem csak gyorsan elvállalok, hanem a szaktudásomat maximálisan hozzá tudom tenni."

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×