eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nagyobb bajba került Szalai Ádám

Súlyos testi sértéssel vádolták meg Szalai Ádámot. A volt válogatott labdarúgó tavaly keveredett verekedésbe, amikor elmondása szerint az öccsét védte.

A 24.hu értesülése szerint ismét kihallgatták Szalai Ádámot, a válogatott korábbi csapatkapitányát, súlyos testi sértéssel vádolták meg. Ahogy a Sportal emlékeztet: tavaly december 29-én egy társaság 21 éves tagja megkérte Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen róluk képet, ám ehhez nem volt kedve, mire a fiatalember trágár szavakkal szólt be a játékos testvérének.

Ekkor érkezett Szalai Ádám, aki öccsét védve megrúgta a testvérét szidalmazót.

A magyar labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya szerint négy részeg fiatal vette körbe az öccsét, és úgy látta, hogy meg akarják verni. Ezért lépett közbe.

Az esetről az Infostarton is beszámoltunk.

A 24.hu idézi a rendőrség közleményét: "A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×