eur:
387.67
usd:
359.77
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Bogdán Ádám kapus (b) és Eldar Civic (j), a Ferencváros, valamint Anthony Ralston (k), a skót Celtic játékosa a labdarúgó Európa-liga G csoportjában, a negyedik fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Celtic Glasgow mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2021. november 4-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Újabb távozó az FTC-nél

A labdarúgócsapat cserekapusa, Bogdán Ádám távozik.

"Bogdán Ádám az új szezont már nem férfi labdarúgócsapatunk kötelékében kezdi meg. A 21-szeres magyar válogatott kapuvédő 2020 és 2023 között erősítette az FTC-t, amelynek színeiben minden sorozatot, valamint a felkészülési időszakokat is figyelembe véve összesen 35 mérkőzésen lépett pályára" - írja a Fradi.hu.

A legutóbbi idényben Bogdán Ádám három bajnokin, két kupamérkőzésen és egy UEL-selejtezőn jutott szóhoz, így részese volt az UEL-nyolcaddöntős szerepléssel lezárult menetelésnek, valamint az FTC történetének 34. bajnoki elsőségének is.

A klub ezt követően nem hosszabbította meg az idény végén lejáró szerződését, de minden jót kívánnak neki.

Címlapról ajánljuk

Tombol az orosz offenziva Kelet-Ukrajnában

Az orosz erők jelentősen növelték támadásaikat a kelet-ukrajnai Harkiv megyében, ahol heves harcok folynak, főként a régió északi, orosz határ menti része van veszélyben - közölte Oleh Szinyehubov, a megye kormányzója a Telegramon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×