eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: Facebook,

Szurkolók szedték szét a Liszt Ferenc teret - videó, fotó

Az Európa-liga szerda esti döntőjére érkezett drukkerek nem bírtak magukkal Budapest belvárosában.

A Pénzcentrum megfogalmazása szerint "látványos pusztítást végeztek" az Európa-liga szerdai döntőjére érkezett futballszurkolók Budapest belvárosában.

A Roma és a Sevilla szurkolói a Liszt Ferenc téren (is) összecsaptak, erről számos videó és fotó is készült.

Soproni Tamás VI. kerületi polgármester úgy fogalmaz, a teret egész egyszerűen "elpusztították", tönkretették a virágágyásokat és a vendéglátóhelyek bútorzatában is hatalmas kár keletkezett.

"A károkat természetesen minél hamarabb helyrehozzuk, de a számlát be fogjuk nyújtani Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek" - tette hozzá a kerület vezetője.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×