eur:
388.97
usd:
363.35
bux:
68165.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A kupagyőztes ferencvárosi csapat edzője, Elek Gábor a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC- FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés után a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2023. április 23-án.MTI/Vasvári Tamás
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Elek Gábor a Ferencváros kupagyőzelméről: vérszag van

Megvédte címét a Ferencváros a női kézilabda Magyar Kupában, de a Bajnokok Ligája-negyeddöntő még a mostaninál is fontosabb feladat.

"Bíró Blankába kapaszkodtam, és abból tudtam, hogy Klujber Katrin belőtte, mert három marha nagy maflást kaptam" – mondta az InfoRádióban a finálé utolsó másodperceiről Elek Gábor, az FTC vezetőedzője.

Elek Gábor szerint a Ferencváros győzelme főleg a kapusteljesítményen múlt, ami a másik oldalon kevésbé volt jó. A meccs vége előtt tíz perccel érezték meg, hogy "vérszag van", hogy lehet keresnivalójuk. A védekezésben látszódott a fáradtság: először az ellenfél beállójátékában jöttek a hibák, majd az átlövések sem sikerülte, és a végén az FTC védekezése felőrölte a Győrt a szakvezető szerint.

Fontos része volt a meccsnek, hogy

az FTC a kritikus helyzeteket belőtte, az ellenfél pedig kihagyta a helyzeteit.

"A mérkőzéseket ez dönti el, úgyhogy én úgy gondolom, hogy ezen múlt" – mondta a vezetőedző.

A siker ünneplése még várhat, hiszen Elek Gábor elmondása szerint "nagyon-nagyon fáradt", és szombaton az év legfontosabb nemzetközi kupameccse lesz, ahol legalább egy ilyen jó csapattal találkoznak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ahol a Metz lesz a friss magyar kupagyőztes ellenfele.

Elek Gábor nem tudott arra válaszolni, hogy a mostani teljesítmény elég lesz-e, meglátják még, miként teljesítenek, de van bennük tartalék. "A szívünk óriási volt, ez azért nagyon sokáig elvihet minket" – tette hozzá a Magyar Kupa-győztes Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

További érdekességek a kupadöntőről kedden este fél nyolc után HETES című műsorunkban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×