eur:
385.29
usd:
354.99
bux:
0
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Ádám Martin ünnepel gólja után a Magyarország Észtország felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 23-án.
Nyitókép: Mónus Márton

Orbán Viktor szerint mindjárt indul az európai focihadjárat

Az este kezdődő labdarúgó Eb-selejtezősorozatra hangol így a miniszterelnök.

„Indul az európai hadjárat” – csupán ezt írta a hétfő esti posztjában szereplő képre Orbán Viktor. Alatta a szöveg még ennyi: „Fel, Berlinre!”, ami már kijelöli az irányt, hiszen a német fővárosban rendezik a jövő évi Európa-bajnokság döntőjét.

Az öltözék is beszédes, mivel a kormányfő nyakában – a nyakkendő mellett – magyar válogatottas szurkoló sál látható, ezúttal nem nagy-magyarországos kiadásban.

A Bulgária elleni, első Eb-selejtezőjét hétfőn 20.45-től játssza a magyar labdarúgó-válogatott.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
Elítéltekkel töltik fel a fegyveres erőket az ukránok, törnek előre az oroszok Kelet-Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Elítéltekkel töltik fel a fegyveres erőket az ukránok, törnek előre az oroszok Kelet-Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Már több mint háromezer elítélt kérte a büntetés letöltése alóli feltételes szabadlábra helyezést, hogy részt vegyen Ukrajna védelmében - hozta nyilvánosságra Olena Viszocka igazságügyi miniszterhelyettes egy keddi tévéműsorban. A tisztségviselő szavai szerint ez a szám megfelel a tárca előzetes várakozásainak. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a törvényi korlátozások miatt egyelőre nem lehet megmondani, hogy a jelentkezők közül hányan felelnek meg a követelményeknek. A brit védelmi minisztérium kiadta napi jelentését, amelyben arról számolnak be, hogy miközben a Harkivnál nyílt frontvonalra koncentrál a közvélemény, addig az orosz alakulatok folyamatosan törnek előre Donyeck megyében. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×