eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo portugál cserejátékos csapatának egyik gólja után a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Portugália-Svájc mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

Új csapatánál várhatják vizsgálatra Ronaldót, már a dátum is megvan

Egyre bizonyosabb, hol folytatja a portugál támadó.

Hamarosan megérkezhet az átigazoláshoz szükséges egészségi vizsgálatra Cristiano Ronaldo leendő klubjához, a szaúd-arábiai al-Nasszrhoz. A CBS Sport értesülése szerint megvan az esemény időpontja, melyre a portugál támadó és a tanácsadói számára már szállást is foglaltak – írja a Hvg.hu.

A rijádi csapat sportigazgatója, Marcelo Salazar hétfőn már utalt arra, hogy tárgyalnak az ötszörös aranylabdás futballistával, a mostani információ pedig még inkább erősíti azt a novemberben felröppent pletykát, amely szerint Ronaldo – akivel nemrég szerződést bontott a Manchester United – igen jövedelmező szerződést köt a Közel-Keleten. Állítólag évente 62 millió fontot fog keresni. Ehhez még hozzáadódnak a képmásának használatából fakadó jogokért befolyó és egyéb pénzek, így összességében 173 millió font körül alakulhat majd a bevétele.

Az al-Nasszr vezetése abban bízik, hogy a januári átigazolási időszak kezdetére meg is tudnak állapodni a játékossal – olvasható.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×