eur:
393.85
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Megszerezte első győzelmét az OSC, harmadszor nyert a Ferencváros

Varga Dániel csapata a legvégén döntötte el a mérkőzést. A zöld-fehér alakulat kulcsjátékosokat nélkülözve tudott otthon nyerni.

Először nyert az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének mostani szezonjában: Varga Dániel együttese a negyedik forduló szerdai játéknapján hazai környezetben a spanyol Sabadellt verte nagy csatában 9-8-ra.

Az egy siker mellett két döntetlennel és egy vereséggel álló újbudaiak január 11-én a Brescia vendégei lesznek.

A kiegyenlített találkozó első harmadában a spanyolok szereztek vezetést, de az OSC még a nagyszünet előtt egyenlített. A harmadik negyedben nem bírtak egymással a felek, Lévai Márton azonban két másodperccel a végső dudaszó előtt kivédte Bernat Sanahuja próbálkozását, így Manchercz Krisztián 1 perc 8 másodperccel a meccs vége előtt lőtt emberelőnyös találata győzelmet ért a magyaroknak.

A Ferencváros saját közönsége előtt 9-7-re nyert a horvát Jug Dubrovnik ellen. A három győzelemmel és egy vereséggel álló zöld-fehérek január 11-én a német Spandau Berlin otthonába látogatnak.

A Fradi kezdte jobban a mérkőzést, de a második negyedben négy gólt kapott, így a nagyszünetben döntetlen volt az állás. Ez a gólszegény harmadik negyedben nem változott, az utolsó felvonásban azonban a zöld-fehérek háromszor is betaláltak, így annak ellenére is győztek, hogy sérülés, illetve betegség miatt több játékosára sem számíthatott Varga Zsolt vezetőedző.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×