eur:
389.44
usd:
363.72
bux:
68096.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

"Az életem volt az úszás" - Gyurta Gergely bejelentest tett

A 31 éves úszó szerdán reggel, a Sportrádió műsorában beszélt döntéséről.

Bejelentette visszavonulását Gyurta Gergely Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes úszó.

"Négyéves korom óta úszom, sok szép eredményt elértem, de most már ideje annak, hogy kimondjam, szép volt, jó volt, de most már le kell zárnom, hogy például családod alapítsak" – idézte Gyurta Gergelyt az nso.hu.

A versenyző azt is elmondta, hogy olimpiai bajnok bátyjával, Gyurta Dániellel is megbeszélte döntését.„Előbb-utóbb el kellett engednem az úszást. Egyre kevésbé tudom tartani a lépést a fiatalokkal. Nehéz volt meghozni a döntést, mert az életem az úszás volt eddig” – mondta.

Gyurta Gergely jellemzően 1500 méteres gyorsúszásban érte el sikereit, a 2013-as herningi rövidpályás Eb-n aranyérmet nyert.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×