eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
BERLIN, GERMANY - OCTOBER 02: Roland Sallai of Freiburg runs with the ball during the Bundesliga match between Hertha BSC and Sport-Club Freiburg at Olympiastadion on October 02, 2021 in Berlin, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Nyitókép: Alexander Hassenstein

"Kettős látása van" - Egyelőre nem műtik meg Sallai Rolandot

Átesett a hétfői orvosi vizsgálaton a magyar labdarúgó-válogatott és a Freiburg arcba rúgott játékosa.

Egyelőre nem műtik meg Sallai Rolandot, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg magyar válogatott támadóját, aki szombaton a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson sérült meg súlyosan.

A 25 éves futballistát a leverkuseni Jonathan Taha a negyedik percben úgy rúgta arcon, hogy a cipője a szemét is érte. A kórházban kiderült, Sallainak eltört az arccsontja. Édesapja, Sallai Tibor az M1 aktuális csatornának elmondta, a hétfői kontrollvizsgálat enyhe javulást mutatott és egyelőre nem műtik meg fiát, akinek a következő héten pihennie kell. Hozzátette, az eset során keletkezett vérömleny nyomja az idegeket, így a játékosnak kicsit kettős látása van.

Sallai Tibor megjegyezte, az egy hét múlva sorra kerülő újabb kontroll után dőlhet csak el, hogy fiát meg kell-e műteni, ugyanakkor úgy tudja, már készül számára az a speciális maszk, amelyet ilyen esetekben hordani szoktak a pályán.

A szélsőt az eset után percekig ápolták, végül a közönség vastapsa és éltetése közepette hordágyon vitték le a pályáról, majd lecserélték, később pedig kórházba szállították kivizsgálásra.

Csapata így nélküle nyert 3-2-re a Bayer Leverkusen otthonában, és sikerével a tabella első helyén várja a következő fordulót a Bundesligában.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×