eur:
393.11
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Az osztrák Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, a G csoport második fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Real Betis mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. szeptember 30-án. A Ferencváros 3-1-re kikapott.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Peter Stöger váratlant húzott a Fradi összeállításával

Peter Stöger kijelölte a Ferencváros kezdő tizenegyét a Celtic elleni, 21.00 órakor kezdődő Európa-liga-csoportmérkőzésre.

Dibusz Dénes nem tud védeni, ezért Bogdán Ádám került a kapuba. Kimaradt az állandó jobbhátvédek közül Wingo és Botka Endre is, Somália kezd majd ezen a poszton. Bekerült a csaatba Zubkov is, viszont Ryan Mmaee csak a kispadra ül. Franck Boli, mint ismert nem játszhat, mivel nem szerepel az Európa-liga keretben.

A Ferencváros összeállítása: Bogdán – Somália, Blazic, S. Mmaee, Civic – Laidouni, Vécsei – Tokmac, Zachariassen, Zubkov – Uzuni. Tartalékok: Mergl,Kovacevic, Botka, Cabraja, Wingo, Loncar, Csontos, Szánthó, Mak, R. Mmaee.

Celtic: Hart – Ralston, Carter-Vickers, Welsh, Juranovic– C. McGregor, Bitton, Turnbull – Abada, Furuhasi, Jota

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×