eur:
391.2
usd:
367.05
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Sergi Barjuan during the match between FC Barcelona Bl and Algeciras CF, corresponding to the week 1 of the new spanish competition Primera RFEF, played at the Johan Cruyff Stadium, on 28th August 2021, in Barcelona, Spain.  (Photo by Xavier Ballart/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: Xavier Ballart/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Házon belülről érkezik Ronald Koeman ideiglenes utóda

Átmenetileg Sergi Barjuan veszi át a katalán együttes irányítását.

Ronald Koeman menesztése után a Barcelona elnöke, Joan Laporta Xavi Hernandezt szeretné kinevezni vezetőedzőnek. Amíg azonban a korábbi kiváló középpályás ügyében meg kell egyeznie a katari al-Szadd vezetőivel, az eddig a B együttest irányító Sergi Barjuan vezeti az edzéseket, és készíti fel a csapatot. A csütörtök délutáni gyakorlást már a 49 éves tréner tartja, pénteken pedig sajtótájékoztatón válaszol az újságírók kérdéseire, a klubelnök társaságában.

Sergi 1993 és 2002 között volt a Barcelona játékosa, a balhátvéd 382 meccsen szerepelt. Visszavonulása után volt a Recreativo, az Almeria és a Mallorca edzője, dolgozott Kínában is. Idén nyáron tért vissza a katalán egyesülethez, a B csapattal eddig három győzelem, három döntetlen, két vereség a mérlege a spanyol harmadosztályban. Korábban Pep Guardiola és Luis Enrique is a B csapattól került fel és ért el sikereket.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×