eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
27 July 2019, Baden-Wuerttemberg, Hockenheim: Motorsport: Formula 1 World Championship, Grand Prix of Germany. Corinna Schumacher, wife of Formula 1 world champion Schumacher, stands next to her son Mick Schumacher, Formula 2 driver. Photo: Sebastian Gollnow/dpa (Photo by Sebastian Gollnow/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance

Őszintén beszélt apjáról Mick Schumacher

A hétszeres Forma–1-es világbajnok fia érzelmes vallomást tett.

A Schumacher-család minden korábbinál jobban megnyílt mostanság a sajtó felé: példátlan esemény ez azóta, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett. A feleség Corinna után a fiú, a Haas csapatát erősítő Mick Schumacher is őszintén beszélt.

A Forma–2-es bajnok állítása szerint rendkívül szomorú amiatt, hogy nem tud édesapjával beszélni karrierje haladásáról, sem az élet más történéseiről.

“A baleset óta ezek az élmények, ezek a pillanatok nincsenek meg, melyek a legtöbb embernél megvannak. Úgy vélem, ez igazságtalan. Azt hiszem, apa és én megértenénk egymást, már csak azért is, mert hasonló nyelvet beszélünk, a motorsport nyelvét” – idézi Mick Schumachert a vezess.hu.

“Sokkal több mindenről beszélhetnénk” – hasonlította össze a jelenkori helyzetet a 8 évvel ezelőttivel. “Ez jár a fejemben legtöbbször, arra gondolva, milyen remek lenne. Mindent feladnék ezért" – tette hozzá a 22 éves pilóta.

A hétszeres világbajnokról szeptember 15-én jelenik meg a Netflixen egy dokumentumfilm.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×