eur:
395.3
usd:
366.56
bux:
65159.47
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az olasz Marco Verratti (b) és Federico Chiesa (j) nem értenek egyet Felix Brych német játékvezetővel a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjének Olaszország-Spanyolország mérkőzésén Londonban 2021. július 6-án.
Nyitókép: Az olasz Marco Verratti (b) és Federico Chiesa (j) nem értenek egyet Felix Brych német játékvezetővel a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjének Olaszország-Spanyolország mérkőzésén. MTI/AP/Getty pool/Laurence Griffiths

Bombameglepetés a vb-selejtezőkön: nem tudtak nyerni Firenzében az olaszok

Az olasz válogatott csak döntetlent ért el hazai pályán a bolgárok ellen labdarúgó világbajnoki selejtezőn. A spanyolok kikaptak Svédországban.

Az olasz válogatott Firenzében, a bolgárok elen Federico Chiesa góljával vezetést szerzett, de a bolgárok Atanasz Iliev révén a 40. percben kiegyenlített. Az Európa-bajnok a második félidőben nem tudott újabb gólt szerezni, a döntetlen nagy meglepetés.

A spanyolok Svédországban léptek pályára, ahol Carlos Soler révén már az ötödik percben vezettek. A spanyol klubban játszó Alexander Isak kiegyenlített, alig két perccel később, sőt, a svédek az 57. percben Viktor Claesson révén a győztes gólt is megszerezték.

B csoport: Georgia–Koszovó 0-1, Svédország–Spanyolország 2-1

C csoport: Olaszország–Bulgária 1-1, Litvánia–Észak-Írország 1-4

E csoport: Csehország–Fehéroroszország 1-0, Észtország–Belgium 2-5

I csoport: Andorra–San Marino 2-0, Magyarország–Anglia 0-4, Lengyelország–Albánia 4-1

J csoport: Izland–Románia 0-2, Liechtenstein–Németország 0-2, Észak-Macedónia–Örményország 0-0

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×