eur:
393.29
usd:
367.73
bux:
67257.97
2024. április 26. péntek Ervin
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Borussia Dortmund elleni, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése előtt Dortmundban 2021. március 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Friedemann Vogel

Elhalasztják Dárdaiék három meccsét

Egyre többen fertőződnek meg a koronavírussal a berlini csapatból.

A Kicker című sportlap információja szerint a koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztják a Hertha BSC következő három mérkőzését a német labdarúgó-bajnokságban.

Csütörtök reggel derült ki, hogy Dárdai Pál vezetőedző, Admir Hamzagic másodedző, és a csatár Dodi Lukebakio tesztje is pozitív lett. Mindhárman tünetmentesek, és karanténba kerültek. Mivel a másik edző, Andreas Neuendorf kontaktszemélynek számít, és karanténba kényszerült, ezért a megfelelő edzői végzettséggel rendelkező Arne Friedrich sportigazgató tartotta az edzést.

Úgy tűnt, a történtek ellenére megtartható a vasárnapi mérkőzés Szalai Ádám együttese, az FSV Mainz ellen, ám estére kiderült, hogy egy újabb berlini játékos fertőződött meg, ezért péntektől 14 napos karantén vár az egész csapatra és a szakmai stáb minden tagjára. Mindez azt jelenti, hogy a Mainz, a Freiburg és a sereghajtó Schalke elleni mérkőzéseket el kell halasztani.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×