eur:
393.54
usd:
367.98
bux:
66314.42
2024. április 25. csütörtök Márk
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic a trófeával, miután győzött a tajvani Hszie Szu-vej és a cseh Barbora Strycová ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosának döntőjében Melbourne-ben 2020. január 31-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Australian Open: pár nélkül maradt a címvédő Babos Tímea

Új párral próbálhatja megvédeni a címét az Australian Openen.

Babos Tímea nem Kristina Mladenoviccsal indul a jövő héten kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a francia játékos visszalépett a párostól.

Babos Zsuzsanna, a magyar teniszező kommunikációs menedzsere elmondta, hogy Mladenovic lábsérülésre hivatkozva lemondta a párosszereplést az e heti, Yarra Valley Classic elnevezésű felvezető tornán, illetve az Australian Openenen, melyen egyesben azért el szeretne indulni.

Babos Tímeának így néhány napja van arra, hogy másik partnert találjon magának az ausztrál bajnokságra.

Az egyéni világranglistán 115. magyar játékos a legjobb 32 között búcsúzott a Gippsland Trophy elnevezésű melbourne-i keménypályás tornától, a párhuzamosan ugyanott zajló Yarra Valley Classicon pedig már nem tudott pályára lépni párosban Mladenoviccsal.

Babos és Mladenovic tavaly és 2018-ban győzött az Australian Openen, 2019-ben pedig döntős volt.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×