eur:
394.05
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Eppel Márton, Bocskay Bertalan, Balogh Norbert és Tamás Krisztián (b-j) örülnek az első gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Budapest Honvéd-MTK Budapest mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2020. december 6-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem tudta behúzni a Honvéd a három pontot

A Budapest Honvéd kétgólos előnyről 2-2-es döntetlent játszott a vendég MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Kiegyenlített és helyzetek nélküli játékkal vette kezdetét a mérkőzés, amelynek 20. percben a Budapest Honvéd szerzett vezetést: Tamás a félpályáról sprintelt a kapuig, majd lőtte ki közelről a hosszú sarkot a hazai védelem asszisztálása mellett. Hét perccel később Hidi átlövéssel duplázta meg az egyre magabiztosabbá váló kispestiek előnyét. A ritmusát vesztő és hátul sokszor bizonytalankodó MTK-val szemben a házigazdák előtt további lehetőségek adódtak a gólszerzésre, akár a mérkőzést is eldönthették volna.

A szünet után bátrabb MTK Miovski révén gyorsan szépített, majd az egyenlítés reményében támadásban maradt. Közben viszont hátul kinyíltak a vendégek, így a hullámzó és élvezetes játék során felváltva forgott veszélyben a kapuk előtere. A hajrában beszorult a Honvéd, az MTK pedig Cseke büntetőjével egyenlített a 85. percben, majd a véghajrában megőrizte a döntetlent.

A Honvéd nyeretlenségi sorozata immár hét mérkőzés óta tart: három vereség mellett negyedszer játszott döntetlent. Hétközben a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója, Kun Gábor - utalva Bódog Tamás vezetőedző kispesti állására - azt mondta, hogy az MTK ellen mindenképpen nyernie kell az együttesnek, mert "más eredmény esetén változtatásra van szükség".

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×