eur:
394.04
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Lionel Messi egy vagyont kap a hűségéért jövőre is

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin sztárja 33 millió eurót kap jövőre a katalán futballklubtól hűségéért - jelentette az ESPN sporttévé.

A forrás szerint a hűségpénz annak a megállapodásnak az értelmében jár a hatszoros aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes sztárjátékosnak, amelyet még 2017-ben kötött klubjával. Az akkor meghatározott bónusz teljes összege 66 millió euró, de ennek a felét idén februárban már megkapta Messi.

A csapatkapitányi tisztet betöltő 33 esztendős labdarúgó nemrég távozni akart katalán anyaegyesületétől, amelynek nagycsapatában 2004-ben mutatkozott be. Végül letett arról, hogy eligazoljon - mert nem akart jogi vitákba bonyolódni arról, hogy ki kell-e érte fizetni a 700 millió eurós kivásárlási árat vagy sem -, viszont a vele (is) több kérdésben szembekerülő klubelnök, Josep Maria Bartomeu és a teljes vezérkar lemondani kényszerült október végén. Az új vezetőséget várhatóan január végén választják meg.

Messi szerződése egyébként jövő nyáron lejár, így szabadon igazolhatóvá válik, ha addig nem köt új megállapodást.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×