eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Dzsudzsák Balázs, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról hazatérő magyar labdarúgó-válogatott játékosa a fővárosi Hősök terén tartott ünneplésen 2016. június 27-én. Az előző napon a csapat kikapott Belgiumtól a nyolcaddöntőben, így kiesett.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Bejelentés: Dzsudzsák Balázs a Hungária körúton edz

A válogatott csapatkapitány ráadásul nincs egyedül a 2016-os Eb hősei közül.

Kedd déltájt kikerült egy érdekes hír az MTK labdarúgócsapatának Facebook-oldalára, amelyből kiderül, hogy Dzsudzsák Balázs a Hungária körúti kék-fehérekkel edz - szúrta ki az NSO.

"Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk. A talágatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa" - fogalmaz Polyák Balázs klubigazgató.

A 2016-os Eb-t szintén megjárt Bese Barnabás is ott edz jelenleg.

Hétfő este egyébként - mint a portál megjegyzi - felröppent a hír, hogy Dzsudzsák Balázs az NB I-es ZTE-ben folytatja pályafutását, de ezt a klub kisvártatva cáfolta.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×