eur:
369.14
usd:
345.68
bux:
48178.88
2023. június 5. hétfő Fatime
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án. Az FC Barcelona 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Real-Barca: a videobíró kellemetlen következménye

Érdekes véletlenre hívja fel a figyelmet a spanyol sajtó: a VAR bevezetése óta sem a Real Madrid, sem a Barcelona javára nem ítéltek még büntetőt a La Ligában.

A cikkszerzők megjegyzik: lehet, hogy véletlenről van szó, de a két sztárcsapat egyelőre nem kapja meg a „szokásos” tizenegyeseket. Így aztán az elmúlt hetekben nem ezeken vitatkoztak a VAR kapcsán, hanem különféle olyan eseteken, amikor milliméterek döntöttek – a gép döntése szerint, jól vagy rosszul.

A statisztikákból kiderül, hogy az élvonal húsz csapatából a Real Madridon és Barçán kívül csupán az Espanyol és a Sevilla nem kapott még büntetőt.

A 2019–2020-es idényben eddig a Valencia kapta a legtöbb tizenegyest a La Ligában, nyolc forduló alatt ötöt. A klub már túl van egy edzőváltáson, s az utóbbi hetek jó eredményeinek köszönhetően feljött a nyolcadik helyre. Hol tartana a tizenegyesek nélkül?

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×