eur:
392.82
usd:
366.21
bux:
66887.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án. Az FC Barcelona 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Real-Barca: a videobíró kellemetlen következménye

Érdekes véletlenre hívja fel a figyelmet a spanyol sajtó: a VAR bevezetése óta sem a Real Madrid, sem a Barcelona javára nem ítéltek még büntetőt a La Ligában.

A cikkszerzők megjegyzik: lehet, hogy véletlenről van szó, de a két sztárcsapat egyelőre nem kapja meg a „szokásos” tizenegyeseket. Így aztán az elmúlt hetekben nem ezeken vitatkoztak a VAR kapcsán, hanem különféle olyan eseteken, amikor milliméterek döntöttek – a gép döntése szerint, jól vagy rosszul.

A statisztikákból kiderül, hogy az élvonal húsz csapatából a Real Madridon és Barçán kívül csupán az Espanyol és a Sevilla nem kapott még büntetőt.

A 2019–2020-es idényben eddig a Valencia kapta a legtöbb tizenegyest a La Ligában, nyolc forduló alatt ötöt. A klub már túl van egy edzőváltáson, s az utóbbi hetek jó eredményeinek köszönhetően feljött a nyolcadik helyre. Hol tartana a tizenegyesek nélkül?

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×