eur:
392.51
usd:
366.12
bux:
66839.2
2024. április 26. péntek Ervin
Athén, 2018. október 12.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a Nemzetek Ligájában játszott Görögország - Magyarország mérkőzésen az athéni Szpírosz Lúisz Olimpiai Stadionban 2018. október 12-én. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Marco Rossi hatalmas győzelme a Magyar Nagydíjon

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint hazájában nem kaphatna olyan lehetőséget, mint a paddock-látogatás, amelyen vasárnap a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a Hungaroringen vett részt.

"Nem minden héten, de amikor van időm és lehetőségem, figyelemmel kísérem a Forma-1-et, mert szeretem a sebességet" - nyilatkozta az edző. Hozzátette, fiatal korától fogva, amióta követi a száguldó cirkuszt, a Ferrarinak szurkol, a pilóták közül pedig a néhai Niki Laudára és Clay Regazzonira emlékszik a legszívesebben.

"Tavaly nyáron két kör erejéig

kipróbálhattam egy kétüléses versenyautót Baumgartner Zsolttal,

felejthetetlen élmény volt. Itt, a kulisszák mögött életemben először járok, ez egy teljesen más világ. Nagyszerű élmény, ilyesmi nem minden nap történik az emberrel" - mondta Rossi.

Hangsúlyozta, köszönettel tartozik Gyulay Zsoltnak, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójának és Magyarországnak, hiszen ilyen lehetőséget Olaszországban nem kaphatna.

Mint kiderült, a szövetségi kapitány kedveli honfitársát, egyben névrokonát, Valentino Rossit, a MotoGP hétszeres világbajnokát is.

"Soha nem láttam még hozzá hasonló egyéniséget a motorversenyzés világában. Elmúlt negyvenéves, és még mindig aktív, ez hihetetlen" - tette hozzá Marco Rossi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×