eur:
389.26
usd:
361.82
bux:
68049.98
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Lencse László, az MTK (b) és Vít Benes, a  Haladás játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott MTK Budapest - Szombathelyi Haladás mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. december 8-án.
Nyitókép: Lencse László, az MTK (b) és Vít Benes, a Haladás játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott MTK Budapest - Szombathelyi Haladás mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. december 8-án. MTI/Czagány Balázs

Edzőt vált és bocsánatot kér az MTK

Távozik posztjáról Lucsánszky Tamás, a labdarúgó NB I-ből kiesett MTK Budapest vezetőedzője.

Az egyesület közölte: nem hosszabbítja meg a szakember szezon végén lejáró szerződését.

Lucsánszky március közepén vette át a csapat irányítását Feczkó Tamástól, de nem sikerült az élvonalban tartania az újonc együttest. Irányításával az MTK kilenc mérkőzésen nyolc vereséget szenvedett, és mindössze három pontot szerzett. A csapat a bajnokságban az utolsó előtti, 11. helyen zárt, és négy ponttal maradt el a már bennmaradó Kisvárdától és DVTK-tól.

"Szereplésünk egyértelmű kudarc, amiért az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezetése vállalja a felelősséget.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az elért eredményben a futball klubon belül mindenkinek megvan a saját felelőssége. Egyedül az MTK szurkolói nem hibáztathatók semmiért" - közölte a klub.

Hozzáteszik: a cél az, hogy a csapat ismét az első osztályban szerepeljen, ennek érdekében változtatnank majd több szinten és több területen is.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×