eur:
379.07
usd:
348.62
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála

Ismét nevet vált a Mol Vidi FC

Még szorosabbra fűződik Székesfehérvár és a futballklub kapcsolata.

A Mol Vidi FC közleménye szerint a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepelteti. Július 1-jétől a klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.

Hamarosan minden olyan felületen, ahol a klub neve és címere szerepel, már a megváltozott állapottal találkozhatnak a szurkolók, de a változások átvezetése a következő szezonig, és annak elkezdését követően is, folyamatosan történik majd meg.

A változtatást a város kezdeményezte, a tavalyi év végén azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a klub és labdarúgóink is viseljék a címerben a település nevét.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×