eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa az időkapszulát készülnek elhelyezni az új Bozsik Stadion alapkőletételi ünnepségén a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcában 2019. március 21-én. Az új stadion műszaki átadására 2020. június 12-én kerül majd sor.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Eladó a Honvéd? Hemingway megszólalt

Sajtóinformációk szerint a klubtulajdonos eladhatja a Honvéd labdarúgóklubot,

Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, George F. Hemingway hajlandó eladni a kispesti csapatot, valamint annak utánpótlás centrumát, a Magyar Futball Akadémiát.

Az üzletember arról is beszélt korábban, hogy az NB I-es focicsapat, valamint a futballakadémia csak együtt eladó, amelyet mintegy 10 millió euró értékűre becsül.

A 24.hu úgy értesült, hogy egy távközlési technikával foglalkozó vállalat, a metAlCOM Zrt venné meg a klubot. Bozó Zoltán cégvezető a portálnak nyilatkozva azt kérte, várjuk ki a jövő hetet. Megerősíteni nem kívánta a pletykát.

Az InfoRádió a témában megkereste a Honvédot. A klub sajtóosztályától a klubtulajdonos korábbi nyilatkozatát idézték:

„Ha én eladom a klubot, akkor aznap, amikor megtörténik, bejelentjük egy közleményben, amelyben azt is elmondjuk, hogy kinek adtam el a klubot, ezt megígérhetem.

Ráadásul ha egy kft. esetén eladás történik, akkor azt a cégbíróságon rögtön meg lehet nézni, szóval nézzék meg nyugodtan!"

George F. Hemingway 2006-ban vásárolta meg a Honvéd labdarúgócsapatát, majd egy évvel később, 2007-ben ő alapította meg a klub utánpótlását képező Magyar Futball Akadémiát. Ezalatt kétszer Magyar Kupát, egyszer bajnokságot nyert a csapattal.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×