eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A székesfehérvári Anel Hadzic (b) és Huszti Szabolcs (j), valamint Emerson Palmieri, az angol csapat játékosa (k) a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Vidi FC - Chelsea mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. december 13-án. Vidi FC - Chelsea 2-2.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ez a Vidi ennyit tud - értékeltek a játékosok

Fiola Attila szerint túloz, aki szerint jól játszott a Vidi tegnap, Pátkai Máté pedig aláhúzta: a fehérvári csapat ennyit tud, ezt gyakorolta be, amit a Chelsea elleni Európa-liga-mérkőzésen mutatott.

Közönségszórakoztató mérkőzésen 2-2-es döntetlent ért el a Vidi FC az angol sztárgárda Chelsea ellen az Európa-liga idei csoportkörének záró fordulójában.

A magyar csapat csereként pályára lépő játékosa, Pátkai Máté az InfoRádiónak úgy vélekedett, a Vidi annak ellenére elérte a célját, hogy csak az utolsó fordulóban dőlt el, hogy nem folytathatja az egyenes kieséses szakaszban tavasszal.

"Jobb lett volna továbbjutni, de azt hiszem, nem szabad elégedetlennek lenni, és jövőre meg kell próbálni ugyanezt"

- értékelt Pátkai, aki szerint

"ez a csapat jelenleg erre képes, ezt tudja,

egy nagyon stabil védekezésből kontrajátékot játszik, aminek fontos elemei a pontrúgások".

Érdekes módon egyébként épp két szabadrúgásból kapott gólt a Vidi, igaz, az első gólja szintén rögzített szituáció után született, a második pedig egy szélvészgyors kontratámadás végén, Nego parádés kapáslövéséből.

"Kiestünk, sajnos, ha nyertünk volna, az sem lett volna elég" - szomorkodott viszont Fiola Attila, aki elmondta,

a félidőben közölték velük, hogy a csoport másik mérkőzésén a félidőben 3-0-ra vezet a BATE Görögországban, ami által gyakorlatilag már elhullt a Vidi továbbjutási esélye.

Az 1-1-et hozó első játékrész után a második félidőben úgy mentek vissza pályára a fehérváriak, hogy meg akarják nyerni a mérkőzést: "le a kalappal a srácok előtt, büszke lehet magára mindenki" - tette hozzá.

Fiola szerint a Vidi nem játszott jól, túloz, aki ezt állítja.

"Hét pontot szereztünk ebben a csoportban, a két BATE-meccset rontottuk el, ezért nem sikerült a továbbjutás" - értékelte röviden az Európa-liga-őszt a válogatott védő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×