eur:
393.06
usd:
366.87
bux:
66548.58
2024. április 25. csütörtök Márk
Spa-Francorchamps, 2018. augusztus 26.Sebastian Vettel, a Ferrari győztes német versenyzője és Lewis Hamilton, a Mercedes második helyen célba ért brit versenyzője a pódiumon a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának eredményhirdetésén a spa-francorchampsi pályán 2018. augusztus 26-án. (MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert) *** Local Caption *** 50498243
Nyitókép: MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert

Michael Schumacher szelleméről beszélt Sebastian Vettel

A négyszeres világbajnoknak nagyon hiányzik egykori mentora és barátja, szüksége lenne a tanácsaira.

A Kimi Räikkönen spicces fellépéséről is híressé vált Forma-1-es díjkiosztó után a korábbi négyszeres világbajnokot, a még mindig csak 31 éves Sebastian Vettelt kérdezte a Blick svájci napilap. A német pilóta, aki hiába nyerte meg az első két futamot, és vezette a pontversenyt még félidőben is, lemaradt a világbajnoki címről - csakúgy, mint az elmúlt négy évben.

Vettel szerint a Ferrari nem volt elég jó, csúcsra járatták, és hibáztak, de hogy mit, azt nem akarta elárulni. Arra a kérdésre, hogy vajon egy Mercedesszel világbajnok lett volna, azt felelte: "Nem tudom, még sosem ültem Mercedesben."

A szezon közben Vettel egyszer úgy nyilatkozott, hogy hiányzik neki Michael Schumacher, mert fontos tanácsokat tudna neki adni.

"Ez most is érvényes.

Michael hosszú éveket töltött a maranellói központban, és a szelleme még most is ott lebeg a csapat körül.

Michaellel a versenyzők, és nem a mérnökök nyelvén tudnék beszélni, ezért lenne különösen nagy segítség, ha ezt megtehetném. Mindig is nagyszerű kapcsolatom volt vele, és igen, hiányzik” - mondta a négyszeres világbajnok német pilóta a hétszeres vb-győztes elődről, aki öt évvel ezelőtti síbalesete óta eltűnt a világ szeme elől, és csak kevesen tudják, jelenleg milyen az állapota (Az egyik ilyen kivételezett Jean Todt, az egykori csapatfőnök és barát, aki legutóbb elárulta, a Brazil Nagydíjat együtt nézték Schumacher svájci otthonában.)

Vetteltől is megkérdezték, hogy járt-e barátjánál és mentoránál, de némi habozás utána azt mondta, nem.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×